INFORMATIE OVER HET TANDEN BLEKEN

Vanaf 2012 mag het bleken van tanden met peroxide enkel gedaan worden door tandartsen. Deze behandeling wordt vaak gevoelig ervaren. Dit komt doordat het gehalte peroxide in deze bleekgel erg hoog is. Hierdoor hebben wij hiervoor de ultieme uitkomst! Bij ons in de salon bleken wij het gebit met een natuurlijke bleekgel zonder peroxide. Ook zijn we voorzien van een certificaat gespecialiseerd in tanden bleken.

De voordelen van tanden bleken bij ons in de salon is dat het zeer veilig is, ook als u pijnlijke en gevoelige tanden heeft. Onze bleekgel is op basis van natuurlijke ingrediĆ«nten en vindt plaats op het glazuuroppervlak, dit tast het glazuur en de vullingen niet aan. 
De bleekgel in combinatie met onze LED-bleeklamp zorgt voor een optimaal resultaat. 
Met onze behandelmethode wordt uw gebit professioneel gebleekt zonder dat er irritatie optreedt aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen.

Na de behandeling tanden bleken kan het gebit 5 tot 10 tinten lichter worden. Het aantal tinten verschilt natuurlijk per behandeling. Na de behandeling zal het gebit langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van uw levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn en rookt u veel, dan heeft u sneller een opfris behandeling nodig. 

Na de behandeling kunnen de tanden nog verkleuren. Daarom dient u de eerste 24 uur na uw behandeling alle producten met veel kleurstoffen te vermijden en adviseren wij u om de eerste 3 uur niet te gaan eten of roken.